Hou je van kamermuziek?

Deel je de ambitie om een verschil te kunnen maken met kamermuziek op het concertpodium en innovatieve concertproducties mogelijk te maken?
Word dan vriend van de KAM! Met de steun van een grote vriendenkring kunnen de meest fantastische musici je blijven meenemen in hun inspirerende programma’s. Je bent al vriend vanaf 50 euro per jaar of sluit je aan bij de Kring van KAM voor grotere bijdragen en exclusieve voordelen.
Jonge musici verbinden met doorgewinterde professionals in het vak, faciliteren in een diverse programmering en oog houden voor de authentieke historie van haar organisatie; dát is waar de KAM voor staat.
Doe mee als Vriend van KAM en help ons ieder seizoen weer bij te dragen aan de programmering van de mooiste kamermuziekconcerten in Amsterdam.
Als Vriend van de KAM ontvangt je
– aan het begin van het seizoen een introducée-kaart waarmee je een muziekliefhebber mee kunt nemen naar één van de concerten uit de serie Winnaars in Het Muziekgebouw aan ’t IJ
– 6x per jaar de nieuwsbrief van de KAM met informatie over concerten en musici en ook speciale aanbiedingen
Maak je donatie over op rekeningnummer NL16RABO0373122780 t.n.v. de Stichting Vrienden van KAM o.v.v. naam, volledig adres en het seizoen waarvoor je doneert.

Stichting Vrienden van KAM is in 2001 opgericht om KAM te steunen in haar activiteiten.

Secretariaat Vrienden van KAM:
graag contact opnemen met Mw. Yond Boeke
p/a Piet Heinkade 5
1019 BR Amsterdam
Email: [email protected]
Telefoon: 020-4705732