Hou je van kamermuziek?

Deel je de ambitie om een verschil te kunnen maken met kamermuziek op het concertpodium en innovatieve concertproducties mogelijk te maken?
Word dan vriend van de KAM! Met de steun van een grote vriendenkring kunnen de meest fantastische musici je blijven meenemen in hun inspirerende programma’s. Je bent al vriend vanaf 88,- euro per jaar of sluit je aan bij de Kring van KAM voor grotere bijdragen en exclusieve voordelen.
Jonge musici verbinden met doorgewinterde professionals in het vak, faciliteren in een diverse programmering en oog houden voor de authentieke historie van haar organisatie; dát is waar de KAM voor staat.

Als Toetsvriend voor 88,- per jaar of als Vleugelvriend voor 888,- per jaar maak je het mogelijk een vleugel neer te zetten in het Koetshuis voor de serie Topmusici op Nyenrode.

Dan kunnen we nog mooiere kamermuziekcombinaties en pianisten uitnodigen in het volgende seizoen.

Doe mee als Vriend van KAM en help ons ieder seizoen weer bij te dragen aan de programmering van de mooiste kamermuziekconcerten.
Als Vriend van de KAM ontvangt je
– aan het begin van het seizoen een introducée-kaart waarmee je een muziekliefhebber mee kunt nemen naar één van de concerten uit de serie Topmusici op Nyenrode
– 6x per jaar de nieuwsbrief van de KAM met informatie over concerten en musici en ook speciale aanbiedingen
Maak je donatie over op rekeningnummer NL98RABO0367313235 t.n.v. de Stichting Kamermuziek Amsterdam o.v.v. naam, volledig adres en het seizoen waarvoor je doneert.

Voor meer info neem graag contact op met Ilonka van den Bercken
Postbus 14736
1001 LE Amsterdam
Email: [email protected]