Koetshuisconcert: Amatis Piano Trio

Koetshuis, Kasteel Nyenrode, Breukelen

“The Amatis Piano Trio is an outstanding ensemble on their way to establishing a great international career” – Daniel Hope

Vroegboekkorting: Bestel vòòr 6 april en ontvang kaarten voor €17,50 i.p.v. €25,-

Topmusici brengen muziek op Nijenrode in de serie Koetshuisconcerten op zondagmiddag. Het Amatis Piano Trio speelt op 15 april Haydn, Mendelssohn en Brahms. Het Amatis Piano Trio is uitgegroeid tot een van de meest prominente piano trios van de nieuwe generatie, geroemd door zowel publiek als pers in Europa en Azië. Ze sleepten diverse internationale prijzen in de wacht en zijn door de BBC verkozen tot ‘New Generation Artists 2016-2018’ en ‘Rising Stars’ in het komende seizoen. Een trio om in de gaten te houden en midden in hun wereldtournee doen zij ook Landgoed Nijenrode aan.

EXTRA: Voorafgaand aan het concert is er een rondleiding over het landgoed. Deze wordt georganiseerd in samenwerking met het Vechtstreekmuseum en start om 14.00 op de parkeerplaats van Nijenrode. O.l.v een gids hoort u uitgebreid over de geschiedenis van het kasteel en worden de bezienswaardigheden getoond in het park.

Rondleiding + concert €25,- (gaat door bij minimaal 5 deelnemers)
Alleen concert €17,50 (vroegboekkorting)
Start rondleiding: 14.00 uur
Start concert: 15.15

Programma
J. Haydn – Pianotrio in C
J. Brahms – Pianotrio nr. 2 in C
F. Mendelssohn – Bartholdy – Pianotrio nr. 1